Inici d’un nou curs

Inici d'un nou curs

El passat 12 de setembre els corredors i aules del nostre centre es van omplir de nou, després d’uns mesos de tranquil·litat absoluta.

Realment, no tanta tranquil·litat, ja que hem treballat preparant el nou curs amb molta il·lusió i fent el manteniment necessari a les instal·lacions per a poder obrir les nostres portes a la comunitat educativa.

Enguany som 288 alumnes i 43 professors/es, xifra afavorida per participar en programes de la Conselleria que ens doten de més professorat, com veieu cada vegada en som més i més diversos. En la diversitat volem aprendre i en la interculturalitat hem de veure una oportunitat d’enriquir-nos com a persones.

El nostre centre participa aquest curs en diferents projectes, alguns ja els hem encetat en cursos anteriors, com són els projectes europeus anomenats Erasmus+, també el PROA, programa de reforç, orientació i suport, també comptarem amb una auxiliar de conversa que són auxiliars natius procedents majoritàriament d’estats europeus que ens donen suport en l’aprenentatge de llengües estrangeres, en el nostre cas, en anglés. A més, hem sol·licitat un PIIE, un Projecte d’Innovació i Investigació Educativa centrat en la inclusió i la sostenibilitat.

Com veieu ens enganxem a nous reptes i nous projectes que impliquen un esforç per part de tota la comunitat educativa amb l’objectiu de superar-nos cada any i ser millors.
Ja us anirem informant i esperem la vostra col·laboració.

GRÀCIES