Optatives 1ºESO

Taller aprofundiment: Cultura Clàssica

Per c_sanchissanchis | 7 de juny de 2023

És un apropament al món dels grecs i romans, on es poden aprendre aventures de déus i herois, danses gregues, com era la vida quotidiana , quines festivitats celebraven, a què jugaven, amb quins espectacles gaudien… tot d’una forma el més pràctica i lúdica possible.

Laboratori de Creació audiovisual

Per c_sanchissanchis | 5 de juny de 2023

IAE: Iniciativa a l’activitat emprenedora

Per c_sanchissanchis | 1 de juny de 2023

Taller relacions digitals responsables

Per c_sanchissanchis | 30 de maig de 2023

A l’optativa TALLER DE RELACIONS DIGITALS RESPONSABLES aprendràs a utilitzar de manera adequada les noves tecnologies. Et guiarem en el món virtual, on la ciberseguretat i les bones pràctiques deuen estar presents en el teu dia a dia. A més, de forma transversal avançaràs en la teua digitalització utilitzant aplicacions i recursos que t’ajudaran en … Read more

Teatre

Per ai_albinanamonar | 7 de maig de 2021

Els objectius principals del teatre són estimular la capacitat d’interioritzar, percebre, expressar i comunicar, així com desenvolupar la creativitat i la capacitat d’expressió personal, a més, serveix per a fomentar en l’alumnat la comunicació oral i expressiva així com el treball en equip. S’imparteix en 3r ESO.

Jocs del món

Per ai_albinanamonar | 7 de maig de 2021

El joc es la disfressa de l´aprenentatge, fonamental en la nostra vida quotidiana. És per això que aquesta matèria té l´objectiu d´unir l´ensenyament amb la diversió mitjançant els jocs populars, tradicionals, alternatius i cooperatius. S’imparteix a 1r ESO.

Taller de reforç de valencià

Per ai_albinanamonar | 9 de juny de 2020

La nostra optativa està destinada a aquells/es xiquets/etes que presenten dificultats d’aprenentatge  en la nostra àrea. En ella , reforcem   els continguts impartits en l’assignatura de valencià del curs corresponent i, sempre que el professor/a ho considere convenient, es treballen continguts d’anys anteriors, per tal d’afavorir i consolidar l’aprenentatge de l’alumnat. Utilitzen una metodologia dinàmica … Read more

Taller de reforç de matemàtiques

Per ai_albinanamonar | 9 de juny de 2020

Dedicarem aquestes 2 hores setmanals a revisar i reforçar els procediments fonamentals de l’assignatura instrumental. Està enfocada a l’alumnat que té dificultats, sense seguir una adaptació curricular significativa, per a assimilar el que es treballa amb el grup classe. S’imparteix a 1r i 2n de l’ESO.

Cultura Clàssica

Per ai_albinanamonar | 4 de juny de 2020

És un apropament al món dels grecs i romans, on es poden aprendre aventures de déus i herois, danses gregues, com era la vida quotidiana , quines festivitats celebraven, a què jugaven, amb quins espectacles gaudien… tot d’una forma el més pràctica i lúdica possible. S’imparteix en tots els nivells de l’ESO.