ARA Nosaltres

Easter Egg Hunt ARA 20-21

26 de març de 2021

Els alumnes del grup ARA han celebrat un taller de Pasqua en anglés al nostre institut. La primera part, ha sigut una Easter Egg Hunt, consistia en amagar ous de xocolate pel pati en dues zones diferenciades per a què l’altra meitat del grup els trobara. Tots han tingut el seu ou de xocolate. La … Read more

St Patrick’s Day ARA 20-21

15 de març de 2021

Per a finalitzar les activitats programades en el projecte d’innovació ARA Nosaltres del segon trimestre, els nostres alumnes han conegut la història i tradicions d’una de les grans festivitats d’Irlanda, St Patrick’s Day.

Aula del Cel ARA 20-21

18 de febrer de 2021

Organitzat pel departament de Biologia, els alumnes del grup ARA han participat, des del centre, a l’aula del Cel de l’Universitat de València.

Taller de Cuina ARA 20-21

2 de febrer de 2021

Ja és una tradició per a ISCA realitzar el taller de cuina en anglés. Taller on els nostres alumnes del grup ARA descobreixen les seues qualitats culinàries a l’hora que practiquen l’anglés. Que bons cuiners i cuineres tenim a ISCA!!!

Escape Room ARA 20-21

25 de gener de 2021

Continuant amb la planificació del projecte d’innovació, els nostres alumnes del Grup ARA han realitzat un Escape Room en anglés. La temàtica de l’Escape Room ha sigut al voltant dels llibres: Charlie and the Chocolate Factory, The Jungle Book, the Hobbit i Harry Potter.

Taller de Conversa en anglés ARA 20-21

21 de gener de 2021

Els nostres alumnes del grup ARA continuen treballant l’anglés. En aquest taller se centraren a millorar les seues habilitats en la conversa en anglés.

Christmas scavenger hunt ARA 1rt 20-21

22 de desembre de 2020

Abans d’anar-nos de vacances de Nadal i malgrat el fred, els nostres alumnes del grup ARA disfrutaren d’una gimcana anglesa pel pati.

Activitat ARA Novembre 2020

26 de novembre de 2020

Seguint l’objectiu del projecte innovació ARA NOSALTRES, els alumnes del grup ARA han realitzat el seu primer taller d’enguany: HALLOWEEN ARA WORKSHOP. Els nostres alumnes han tret la seua part artística i han elaborat diferents cartells de pel·lícules de terror. Enhorabona a tots i totes per la seua creativitat i els seus grans treballs.