Erasmus+

ERASMUS+

RESOLUCIÓ BEQUES ERASMUS + ALUMNAT


Després del procés selectiu, hem procedit a publicar el resultat dels candidats seleccionats amb les seues puntuacions al tauler d'anuncis al costat de consergeria
👏👏 Enhorabona als quatre alumnes seleccionats!! 👏👏
erasmus

COMENCEM AMB LES MOBILITATS PER A ALUMNAT I PROFESSORAT DELS CICLES FORMATIUS DE GRAU MITJÀ

L’IES l’Estació forma part d’un consorci Erasmus+ de Cicles Formatius de Grau Mitjà, liderat per l’Associació d’Empresaris Tèxtils de la CV: ATEVAL.
Els alumnes que participaran enguany a la primera mobilitat del consorci pertanyen al Cicle Formatiu del Grau Mitjà d’Informàtica SMX (Sistemes Microinformàtics i Xarxes), i estan finalitzant el 2n curs. En la mobilitat aniran a Irlanda, i faran les seues FCTs en empreses durant 3 mesos, d’abril a juny de 2022.

Per a este curs 2021/2022 hi ha 4 beques per a alumnes de 92 dies de duració, la qual cosa, permetrà que els alumnes puguen realitzar les FCT completes. També hi ha 2 mobilitats per a professorat de 7 dies de duració per a realitzar job shadowing. Totes les despeses estan cobertes per la beca: bitllets d’anada i tornada, allotjament (en pisos compartits tutelats o en residències d’estudiants), manutenció i assegurances.

Es compta amb tutors en cada destinació. Els tutors recolliran els participants en l’aeroport, els acompanyaran a l’allotjament i els presentaran als tutors de les empreses on els alumnes faran les pràctiques. Estaran pendents de qualsevol incidència durant la vostra estància Erasmus.

Tots aquells interessats en optar a una d’aquestes beques hauran d’omplir aquest formulari abans del 7 de gener de 2022 i enviar-lo a erasmus@iestacio.com

Per a la selecció de l’alumnat es considerarà:

  1. Anàlisi d’un informe de l’equip docent, on es valora, la maduressa de la persona per a poder dur endavant una experiència a l’estranger. 1 punt.
  2. Nivell d’idoma 4 punts:
    • 2 punts s’obtindràn de la prova de nivell que realitzarà l’alumnat en gener (10 gener 12:10 – Aula 23 – Speaking i 13 gener 13:20 Aula 23: listening, reading and writing.
    • Titolació d’anglés: B2: 2 punts, B1 1 punt i A2 0,5 punts.
  3. Expedient acadèmic: 4 punts.
  4. Vídeo / carta de motivació: 1 punt.

Tindran preferència aquells alumnes que no hagen gaudit de Beca Erasmus amb anterioritat, així com els grups vulnerables (tant a nivell econòmic com social).

💪💪 ¡¡¡Us animem a participar ja que l’experiència és inoblidable!! 💪💪

ℹ️  + informació  ℹ️

sepie
logo_IESTACIO
cofinanciado
Galway_ireland
PROJECTE KA101-IES L'ESTACIÓ: PRÓXIMA PARADA EUROPA (2020-2022)

L’IES L’Estació rep l’aprovació de dos projectes en el marc del Programa Erasmus+

Llum verda per als projectes KA101 i KA201, del Programa Erasmus+, presentats per l’IES L’Estació

El centre ontinyentí, per primera vegada, tindrà llicència per a posar en funcionament L’IES L’Estació: pròxima parada Europa, un projecte KA101 d’Educació Escolar basat en la mobilitat del personal docent amb l’objectiu de formar-lo lingüística i metodològicament en un context internacional. En total, el professorat de l’IES L’Estació podrà gaudir de les 14 mobilitats aprovades, les destinacions de les quals seran França, Romania, Dublín, Escòcia, Islàndia, Finlàndia, York, Oxford, Berlín i Florència.

Amb aquest projecte d’esperit europeu, fruit d’un seminari realitzat el curs passat per diversos departaments del centre, no sols es pretén millorar les competències del professorat en noves metodologies, sinó també perfeccionar les seues habilitats socials, comunicatives o de gestió de les emocions. A més, les mobilitats associades a aquesta iniciativa busquen enriquir la competència lingüística del personal docent i així poder implementar al centre el Pla Plurilingüe amb totes les garanties. “La idea és que l’IES L’Estació es convertisca en un referent i que s’òbriga a Europa per a internacionalitzar-lo”, comenta Silvia Sancho, professora d’Informàtica i coordinadora Erasmus+ del centre.

Però a causa de la pandèmia de la COVID-19, encara no s’ha pogut dur a la pràctica cap mobilitat, tot i que s’estima que es podrà reprendre l’activitat a partir de març de 2021. El projecte tindrà una duració de dos anys, fins a maig de 2022.

D’altra banda, l’IES L’Estació, amb la col·laboració de l’institut de Bocairent, també podrà posar en marxa el projecte KA201 Lluita contra el bullying, que comptarà amb la participació de més instituts europeus i amb la coordinació d’un centre francés. 

"El proyecto "IES L'Estació: Próxima parada Europa" está cofinanciado por el programa Erasmus+ de la Unión Europea. El contenido de esta publicación es responsabilidad exclusiva del IES L'ESTACIÓ y ni la Comisión Europea, ni el Servicio Español para la Internacionalización de la Educación (SEPIE) son responsables del uso que pueda hacerse de la información aquí difundida."