Procés de selecció per a la mobilitat del professorat (Job Shadowing)

ES CONVOCA PROCÉS DE SELECCIÓ DE PROFESSORS I PROFESSORES DE L’IES RASCANYA-ANTONIO CAÑUELO QUE IMPARTEIXEN ENSENYAMENTS DE FORMACIÓ PROFESSIONAL DE CICLE SUPERIOR,  PER A LA CONCESSIÓ D’UNA BECA DE MOBILITAT ERASMUS+ PER A FORMACIÓ EN PAÏSOS DE LA UNIÓ EUROPEA EN MODALITAT APRENENTATGE PER OBSERVACIÓ (JOB SHADOWING). 

Es convoca el procés per a la selecció de tres professors/es de IES Rascanya que imparteixen mòduls en cicles formatius de formació professional de grau superior per a realitzar una mobilitat amb beca Erasmus+ de formació per observació (Job Shadowing) dins del projecte 2023-1-ES01-KA131-HED-000127154, amb països de la Unió Europea o associats. 

Com a objectiu, en aquesta beca perseguim donar a conéixer la metodologia, els materials i coneixements dels professors i professores europeus de formació professional a l’aula i/o al taller, També, immersos com estem en nostre centre en la implantació de la formació professional dual, aquesta mobilitat de professorat ens permetrà aprofundir en el coneixement del sistema de formació professional dual a Europa. Per tant, aquesta beca està dirigida als professors i professores de formació professional de grau superior del nostre institut. 

Aquestes beques consten d’una ajuda per a viatge, manutenció i allotjament

L’estada es realitzarà durant el curs escolar 23/24 i abans del 31 d’abril de 2024. Serà una formació de 5 dies lectius més dos dies de viatge.  

 Criteris de preselecció del professorat

Per a participar en el procés, s’haurà d’entregar la sol·licitud de participació en la Secretaria del Centre abans del final del mes de novembre de 2023, no obstant, si arribats a eixa data no s’han cobert les tres places, s’ampliarà el termini fins al final del mes següent i així successivament fins a esgotar les tres places.

 Condicions

  • Els professors/es seleccionats es buscaran l’institut europeu on faran la formació, no obstant, se’ls oferirà, ajuda, assessorament i contactes per realitzar aquesta recerca per part del departament Erasmus. 
  • Els participats es comprometen a realitzar un pla de difusió de la mobilitat en el departament, centre i els alumnes. 

 Criteris de selecció del professorat per a fer la mobilitat

Per a la selecció dels candidats es formarà un tribunal que tindrà en compte els següents criteris: 

  • Requisit indispensable: impartir algun mòdul en un cicle superior a l’IES Rascanya.  
  • Coneixement d’idiomes del país visitat: B2 o superior: 15 punts. 
  • Altres idiomes: Anglès B2 o superior: 10 punts.  
  • Implicació en projectes Erasmus en el centre: Màxim 10 punts.

 Comitè de selecció

 Una vegada finalitzat el termini de presentació de sol·licituds, es realitzarà la selecció per un comitè que estarà compost per: 

  • El Director del Centre, en qualitat de President. 
  • El Cap d’Estudis de cicles, en qualitat de Secretari.
  • El Coordinador de programes Erasmus, en qualitat de vocal. 

Qualsevol incidència no recollida en la present convocatòria la resoldrà el Comitè de Selecció. 

En el següent enllaç està la instància per a participar en el projecte de Erasmus+

Instància per al professorat