Els Erasmus del Rascanya se’n van

Sis dels nostres alumnes de Formació Professional de grau mitjà se’n van d’Erasmus a partir del 15 de maig fins el 15 de juny.

Els nostres alumnes amb beca Erasmus van a realitzar una part de la formació en empreses (FCT) a Europa. En total estaran un mes treballant en empreses relacionades amb els estudis realitzats, vivint fora de casa, parlant llegues estrangeres i adaptant-se a realitats canviants.

Aquest any, amb l’ajuda dels nostres socis europeus, que són altres instituts homòlegs al nostre, enviem alumnes a empreses de Montpellier (França), Hasselt (Bèlgica) i Seinäjoki (Finlàndia) també, un dels nostres professors, Toni Gonzàlez Megía realitzarà una estada de formació per observació de 4 dies al «Lycée Professionnel Eco Const Bat Leonardo da Vinci » de Montpellier, a França on descobrirà distintes metodologies i materials aplicats a l’ensenyament del fred industrial.

Estem segurs que serà una experiència vital per ells!

Erasmus a Montpellier

Erasmus a Hasselt

Erasmus a Seinäjoki