Proves d’accés a Cicles Formatius

Ja s’ha publicat la resolució de les proves d’accés a Cicles Formatius per al proper curs. Podeu trobar aquesta resolució a l’adreça web següent: https://dogv.gva.es/datos/2024/02/09/pdf/2024_981.pdf

Els requisits per poder-se presentar a les proves són les següents:

  • Cicle Formatiu de Grau Mitjà: tindre 17 anys o fer-los l’any 2024
  • Cicle formatiu de Grau Superior: tindre 19 anys o fer-los l’any 2024, o 18 anys en el cas de tindre un títol de tècnic o tècnica de Formació Professional. La titulació s’haurà d’acreditar en el moment de la sol·licitud per a la inscripció.

Dates d’inscripció a les proves: del 20 al 28 de març (vegeu el calendari del procediment que està annexat baix)

Dates de realització de les proves: 20 i 21 de maig

Com es pot fer la inscripció?: la inscripció es pot fer de manera presencial a la secretaria del centre o per correu electrònic. Cal emplenar la sol·licitud i aportar tota la documentació especificada a la resolució (recordeu que cal pagar la taxa corresponent, que ha de fer-se per internet a l’adreça següent https://ceice.gva.es/doc046/gen/val/default.asp). Si la inscripció es fa per correu electrònic aquesta documentació cal que s’envie a l’adreça 12000480.secretaria@edu.gva.es i caldrà indicar en l’assumpte del correu les sigles PAC seguides dels cognoms i el nom de la persona sol·licitant, juntament amb la documentació necessària.

Documents d’interès: