Cicles Formatius

Borsa de treball de Cicles Formatius

La Formació Professional són els estudis professionals més pròxims a la realitat del mercat de treball i donen resposta a la necessitat de personal qualificat especialitzat en els diferents sectors professionals per a respondre a l’actual demanda d’ocupació; permeten a les persones accedir al mercat laboral d’una forma reeixida, ja que aquests estudis donen una formació especialitzada i unes competències professionals molt elevades.

En la Comunitat Valenciana hi ha implantats més de 170 cicles formatius agrupats en 25 famílies professionals, en els següents nivells:

 • Cicles de grau bàsic, que condueixen al títol de Tècnic Bàsic constitueixen part de l’educació bàsica, d’oferta obligatòria i caràcter gratuït.
 • Cicles de grau mitjà, que condueixen al títol de Tècnic formen part de l’educació secundària postobligatòria.
 • Cicles de grau superior, que condueixen al títol de Tècnic Superior formen part de l’educació superior.

Els títols que s’obtenen tenen caràcter oficial i la mateixa validesa acadèmica i professional en tot el territori nacional, amb independència que els estudis es realitzen en una Comunitat Autònoma o en l’àmbit del Ministeri d’Educació i Formació Professional.

Més informació en Formació Professional Valenciana y en TodoFP.es.


 • II Mostra d’emprenedoria IES Ramón Cid
  Els alumnes de Cicles Formatius presentaran els seus projectes d’emprenedoria. Aquests projectes estan basats en problemes reals detectats en Benicarló als quals els alumnes tractaran de donar una solució que s’explicita en un projecte concret.
 • Proves d’accés a Cicles Formatius
  Ja s’ha publicat la resolució de les proves d’accés a Cicles Formatius per al proper curs. Podeu trobar aquesta resolució a l’adreça web següent: https://dogv.gva.es/datos/2024/02/09/pdf/2024_981.pdf Els requisits per poder-se presentar a les proves són les següents: Cicle Formatiu de Grau Mitjà: tindre 17 anys o fer-los l’any 2024 Cicle formatiu de Grau Superior: tindre 19 … Read more
 • Cicles Formatius: llistats d’admissió definitius
  Ja s’han publicat els llistats definitius d’alumnat admès a Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior:
 • Cicle Bàsic: llistats definitius d’admissió
  Ja s’han publicat els llistats definitius d’alumnat admès i no admès al cicle formatiu de grau bàsic d’Agrojardineria i Composicions Florals. ALUMNAT ADMÈS ALUMNAT NO ADMÈS
 • Notes de les proves d’accés a Cicles Formatius
  Ja s’han publicat les notes de les proves d’accés a Cicles Formatius:
 • Borsa de Treball de Cicles Formatius
  El departament de Cicles Formatius ha creat un canal de Telegram on es publicaran ofertes de treball que puguin resultar interessants per a l’alumnat de Grau Mitjà i Superior. Us podeu subscriure fent servir el codi QR de la imatge de baix o amb l’enllaç següent: https://t.me/BorsaTreballRamonCid 
 • Admissió Curs 23/24 Cicles Formatius
  Què és el procés d’admissió? És un procés telemàtic pel qual es pot sol·licitar plaça per estudiar en qualsevol centre educatiu de la Comunitat Valenciana sostingut amb fons públics. Qui ha de participar en aquest procés? Tot l’alumnat que vulgui començar un Cicle Formatiu. És obligatori participar en el procés d’admissió en començar un Cicle … Read more
 • Avancem Baix Maestrat
  Reunió de coordinació amb Avancem Baix Maestrat per a engegar el projecte APS al Ramón Cid. Avancem Baix Maestrat és una associació sense ànim de lucre per a nens i nenes i joves amb trastorn del neurodesenvolupament. El Cicle Formatiu de Grau superior d’Integració Social realitzarà pràctiques amb aquesta Associació.