IES Maria Ibars a “Territori sonor” d’À Punt ràdio

Una representació del nostre alumnat de 4t d’ESO ha participat en la secció Més que lletres del programa Territori sonor d’À Punt ràdio. A classe, han treballat la cançó Corrandes de lluna del grup Marala, format per tres xiques com són Sandra Monfort (Pedreguer), Selma Bruna (Catalunya) i Clara Fiol (Balears). Les tres uneixen en un grup musical els principals territoris on es parla la nostra llengua.  L’alumnat s’ha centrat en la cançó Corrandes de Lluna, volent fer un paral·lelisme entre la força d’aquestes tres veus femenines i l’empoderament de la dona-lluna del poema de Maria Mercè Marçal.

El programa es va emetre en directe el 28 de setembre de 2023 i si no el vau poder escoltar, ací teniu l’enllaç per poder escoltar-lo en qualsevol moment.
https://www.apuntmedia.es/programes/territori-sonor/clips/mes-que-lletres/28-09-2023-lletres-vicent-xavier-contri_135_1648080.html

Moltes gràcies