BEQUES MINISTERI D’EDUCACIÓ 2023-2024

El Ministeri d’Educació i Formació Professional ha publicat el 26 d’abril de 2023 en el BOE la convocatòria oficial de les beques i ajudes per a alumnes amb Necessitat Específica de Suport Educatiu (NEAE) en el curs acadèmic 2023-2024, incloent-hi ajudes directes per als alumnes amb TDAH.

Les principals novetats d’aquest curs són:

Subsidi de 400 euros per a despeses de caràcter general que es concedirà de manera automàtica a tots els beneficiaris, independentment de les rendes de les famílies i dels resultats acadèmics dels estudiants i sense necessitat de justificació
No és requisit imprescindible que el sol·licitant disposi de certificat de discapacitat

El termini de sol·licitud de les beques NEE (Necessitats Educatives Especials) comença el 8 de maig i acaba el 20 de setembre de 2023, tots dos inclusivament.

No ho deixes per a l’últim dia perquè, si no tens signatura electrònica, has d’imprimir el PDF i presentar-lo en el teu centre educatiu.