7é CONCURS FOTOGRÀFIC LA NATURA A LA CIUTAT

La CAPPEPV – València per la llengua amb la col·laboració d’Escola Valenciana, el Jardí Botànic de la Universitat de València i la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, obre la convocatòria del 7é Concurs Fotogràfic la Natura a la Ciutat 2023 entre els centres educatius de la ciutat de València i pedanies.

Amb aquesta iniciativa es pretén que els més joves prenguen consciència i plasmen en imatges la presència de la natura als nostres barris i la necessitat de conservar-la. El concurs s’adreça a l’alumnat de Tercer Cicle de Primària, Secundària, Batxillerat, Cicles Formatius i NESE (Necessitats específiques de suport educatiu).

Per inscriure les fotografies, descarregueu les bases del concurs i envieu les vostres fotos a cappepv@fev.org El termini d’inscripció finalitza el 24 de febrer de 2023.

Més informació: https://valenciaperlallengua.org/la-natura-a-la-ciutat/