SOL·LICITUD DE CONVALIDACIÓ/EXEMPCIÓ DE MATÈRIES EN BATXILLERAT + PROGRAMA DE PROMESES ESPORTIVES UMH

L’alumnat que estiga cursant estudis professionals de música o dansa, o que tinga la condició d’esportista d’alt nivell, d’alt rendiment o d’elit, pot sol·licitar la convalidació de matèries i/o l’exempció d’educació física. La data límit per a presentar la sol·licitud és el 31 d’octubre de 2022, i es presentarà en la secretaria del centre.

En aquesta pàgina web de la Conselleria d’Educació tenen accés a tota la documentació que s’ha de presentar per l’alumnat de Batxillerat:

https://ceice.gva.es/va/web/ordenacion-academica/procediments

D’altra banda, la UMH ha publicat el PROGRAMA DE PROMESES ESPORTIVES UNIVERSITAT MIGUEL HERNÁNDEZ, que ofereix serveis esportius tant a estudiants esportistes com al seu personal de suport, que els permeta optimitzar el seu rendiment esportiu al mateix temps que el seu rendiment acadèmic. Les persones candidates han de ser alumnat de batxillerat o cicles formatius de grau superior de centres d’educació secundària de la província d’Alacant.

La data límit per a inscriure’s en el programa de la UMH és el 10 d’octubre de 2022. Tenen accés a tota la informació en aquest enllaç:

https://deportes.umh.es/files/2022/09/programa-umh-promesas-deportivas.pdf

IES Lloixa