Educació plàstica i visual

IMG_20200206_142819

Educació plàstica i visual

Eloy Sesé Quiles,  Mayte García Galdámez,  Albay Rosaleny

Més felicitacions Nadalenques!

Per mr_piquerasmurcia | 18 desembre, 2020

L’alumnat d’Educació Plàstica Visual i Audiovisual ja està pensant en els Nadals. Tot i que van a ser molt diferents enguany anem a intentar plenar-los de color amb les nostres creacions. Esperem que us agraden i vos desitgem molt bones festes i feliç any nou! Que el 2021 vinga carregat d’imaginació, emocions i bones i … Read more

Commemoració Dia contra la violència de gènere

Per iesleliana | 29 novembre, 2020

Com tots els anys, el 25 de novembre treballem la denúncia sobre la violència contra les dones en el món. Amb la col·laboració de tota la comunitat educativa tenim aquesta enorme papallona que representa la nostra sensibilització davant aquest problema. Moltes gràcies al departament de Plàstica per la seua iniciativa!

Grau d’iconicidad en els tatuatges

Per iesleliana | 24 novembre, 2020

Els alumnes de 1r de batxillerat de dibuix artístic han realitzat dissenys  de tatuatges per a estudiar el “grau d’iconicidad” de les imatges; una imatge té un grau d’iconicidad alt quan s’assembla més a la realitat, i baix quan s’allunya d’aquesta.

Dibuixem a l’aire lliure

Per mr_piquerasmurcia | 17 novembre, 2020

Després d’un trimestre treballant el dibuix tècnic, és hora de demostrar l’aprés i aplicar-ho dibuixant el nostre entorn. L’alumnat de 4t d’ESO de Plàstica ha eixit al pati a dibuixar el nostre edifici per a treballar la perspectiva cònica obliqua amb dos punts de vista. Aprofitem per a donar-li un toc personal i així començar … Read more

Quina cara pose davall de la mascareta?

Per mr_piquerasmurcia | 17 novembre, 2020

  Des que venim a l’institut amb màscara tenim més dificultat per a reconéixer quina cara estan posant els nostres/as companys/as i quines emocions estan sentint. L’alumnat de plàstica de 1r d’ESO ens ajuda a esbrinar-lo amb aquests enginyosos i creatius treballs sobre expressions facials i onomatopeies.

#salgamosadelanteconarte

Per iesleliana | 23 abril, 2020

L’alumnat de 2n, 3r i 4t d’ESO han col·laborat amb la iniciativa @salgamosadelanteconarte i ha realitzat cors de color verd per donar suport als col·lectius que seguixen treballant per a tots durant en la pandèmia.