Exposició “Rompe el molde: el teu projecte laboral sense paranys sexistes”

Rompe el Molde és un projecte que té com a objectius evidenciar la divisió sexual del treball existent en el nostre sistema, així com la possibilitat de trencar aqueix motlle. La iniciativa pretén transmetre a l’alumnat, i a les persones joves en general, que les capacitats, les habilitats, les competències no tenen res a veure amb els sexes, que cada persona hauria de tindre la possibilitat de triar la seua trajectòria laboral segons els seus interessos, gustos o potencialitats, en compte de ser marcada per rols i estereotips construïts en una societat masclista.
L’exposició ha comptat amb el valuosíssim treball del fotògraf professional Manuel Lorenzo.
El projecte té el suport i està cofinançat per la Conselleria de Polítiques Inclusives de la GVA