CIÈNCIA AL MERCAT, XII SETMANA DE LA CIÈNCIA A BENICARLÓ

El dia 17/05/2024, l’alumnat de 1r i 3r d’ESO va exposar al mercat de Benicarló les seues experiències i activitats sobre ciències, realitzades a les assignatures de l’àmbit científic i biologia i geologia. Durant el matí, l’ajuntament ens va deixar un estand per poder presentar tot el treball que han realitzat durant el curs. Des de l’observació de microorganismes, de fongs, protozous, estructures triangulars, separació de mostres al laboratori, fins informació sobre la menstruació.

Aquesta iniciativa forma part de la setmana de la ciència a Benicarló, a la qual també van poder assistir a diferents xarrades sobre plantes, matemàtiques, IA, microorganismes i a la presentació dels projectes participants a The Challenge i Vilaciència.

El proper any tornem segur amb més activitats i noves experiències!