ACTE DE GRADUACIÓ DELS CICLES FORMATIUS 2024

El 23 de febrer, va tindre lloc un esdeveniment ple d’emoció i alegria, es va cel·lebrar l’acte de graduació dels cicles formatius de l’any 2024. 

L’acte va tenir lloc en un ambient d’elegància i solemnitat, amb familiars, amics i membres del personal docent reunits per celebrar els èxits dels graduats. Els discursos emotius van recordar els moments compartits i van destacar els reptes superats durant el trajecte educatiu dels estudiants.

El moment més esperat de la cerimònia va ser l’entrega dels diplomes, que va ser acompanyada per aplaudiments enèrgics i felicitacions sinceres. Cada graduat va ser cridat al palco, on va rebre el reconeixement per haver completat amb èxit els seus estudis i per estar preparats per afrontar els desafiaments del món laboral o continuar amb la seva formació acadèmica.

Els alumnes van intercanviar abraçades emocionades i van capturar fotografies per immortalitzar aquest moment tan especial. Així, l’acte de graduació dels cicles formatius de l’any 2024 es converteix en un record imborrable, plè de significat i emoció, que marcarà el començament d’una nova etapa plena d’oportunitats i reptes per als joves professionals que avui han dit adeu a les aules per obrir les portes al seu futur.