ACOMIADANT L’ANY 2023

En el declivi d’un període acadèmic impregnat d’aprenentatge i camaraderia, el prestigiós entorn educatiu de l’Institut Joan Coromines de Benicarló es va vestir d’alegria i esbarjo en l’últim dia de classe abans del desitjat recés nadalenc. En lloc de les aules que reverberaven amb la melodia de les lliçons, van ressonar rialles i algaravia, creant un ambient festiu que transcendia les fronteres del coneixement formal.

La jornada va estar decorada amb activitats lúdiques dissenyades amb esmerç per despertar la creativitat i reforçar els llaços entre estudiants i educadors. Des dels desafiaments intel·lectuals que van posar a prova les ments més enginyoses fins als jocs festius que van fer emergir la infantesa interior, cada racó de l’institut es va convertir en un escenari d’encontre i celebració.

L’esperit nadalenc es va apoderar de l’institut, amb decoracions festives que van il·luminar els rostres de tots els presents. Es respirava un aire de gratitud i estima, reconeixent la valuosa contribució de cada individu al ric tapís de la comunitat educativa de l’Institut Joan Coromines.

Així, l’Institut Joan Coromines va celebrar amb distinció el tancament d’un capítol i l’inici d’un resplendent període de descans, desitjant a tots els seus membres unes festes rebosants d’alegria i renovació.