XVI FIRA FORMATIVA DE FORMACIÓ PROFESSIONAL

Del 20 al 23 d'abril

L'objectiu d'aquesta fira és permetre a tothom, especialment a l'alumnat que ha d'escollir itineraris educatius, informar-se sobre l'oferta de cicles d'FP que s'imparteixen als centres de casa nostra, els requisits, les vies d'accés als  diversos cicles, els terminis d'inscripció, així com les sortides laborals de cada especialitat. També podeu trobar tota aquesta informació a la secció d'FP del nostre web

Enguany l'organització li toca a Vinaròs, però no ens trobareu als carrers d'aquesta localitat com era habitual.

Aquesta fira que va promoure el professorat d'Informàtica de l'IES Joan Coromines i, que s'ha celebrat ininterrompudament durant 16 anys, es celebra per segon any de forma virtual a causa del COVID-19.

El nostre centre participa amb les famílies professionals:

  • Informàtica i Comunicacions
  • Administració i Gestió
  • Activitats Físiques i Esportives

Si tens dificultats per veuire'ls, prova de canviar el zoom