L’ALUMNAT DE L’IES JOAN COROMINES A L’ENGLISH WEEK

Clic per ampliar 

[Veure fotos]

Per segon any consecutiu, 20 alumnes de primer i segon d’ESO de l’IES Joan Coromines, junt amb les professores Erika Alonso i Susana Fradejas van gaudir d’una setmana (del 8 al 12 d’abril) d’immersió lingüística en anglès a Santa Susanna (Barcelona).

[Llegir més…]

Durant estos dies, els alumnes van posar en pràctica els seus coneixements en llengua anglesa en un context de comunicació real a més de gaudir d’activitats nàutiques, esportives, d’aventura, etc.

Ha sigut una experiència molt enriquidora, tant per als alumnes, que han millorat el seu nivell d’anglès considerablement i han experimentat uns dies de convivència i autonomia personal, com per a les professores acompanyants que han participat d’este procés.