L’IES JOAN COROMINES DE BENICARLÓ ESQUIA A GRANDVALIRA ANDORRA

L'alumnat de l'IES Joan Coromines de Benicarló ha anat a esquiar a Soldeu-El Tarter a Andorra la setmana del 28 de gener a l'1 de febrer de 2019, acompanyats pels professors Javier Mateu i Carme Alonso del departament d'Educació Física.

S'ha fet grup amb l'IES Alfred Ayza de Peníscola. L'experiència ha estat molt positiva perquè a més de fer una gran amistat amb l'altre grup s'ha gaudit de la pràctica d'esquí.

Hem tingut un temps de molta neu. Ens ha nevat molt i tots els dies. Només es va asomar el sol dijous i divendres a migdia molt poqueta estona. Això no ens va afectar per a la pràctica de l'esquí. La neu estava immillorable, espectacular.

Tot l'alumnat ha gaudit de la unitat d'activitats a la natura en la pràctica de l'esquí alpí. Aquest any molts alumnes eren d'iniciació i van millorar moltíssim. La resta va gaudir molt per la quantitat i el bon estat de la neu.

Aquesta setmana serveix, a més de fer una pràctica esportiva important a la natura, per millorar la convivència i germanor amb altres grups.També es va gaudir de Caldea, els alumnes van gaudir de les aigües termals amb els companys, dels dies a l'hotel, de la tarde de compres, del sopar al McDonald's i de la discoteca.

Una setmana, per a molts, inoblidable.