ESCOLA DE PARES. FORMACIÓ DE L’AMPA (dt, 14 feb 2017)

Clic per a ampliarCaminant cap a les noves masculinitats igualitàries:

ELS HOMES I EL SEU GÉNERE

Xarrada de Joan Sanfélix Albelda

Sociòleg i especialista en noves masculinitats

Dimecres 22 de febrer a les 19.30h – Sala d'Actes de l'IES Joan Coromines

 

Joan Sanfélix Albelda és sociòleg (Univ. de València) i pràcticament ja Doctor en estudis feministes i de gènere per la Universitat Miguel Hernández d'Elx. Professionalment es dedica a la investigació i docència de tot tipus en l'àmbit de la igualtat, especialment des d'un enfocament socioantropològic que fica la seua mirada en les identitats de gènere dels homes.Actualment investiga sobre Igualtat al municipi valencià de Castelló de la Ribera, feina que combina amb el tallerisme a centres educatius fonamentalment de secundària, i les xarrades i ponències per a diferents institucions i municipis arreu del País Valencià.

Acadèmicament ha desenvolupat tant el seu Treball final de Màster com la recent finalitzada Tesi Doctoral sobre les realitats dels homes valencians, especialment en esta última on ha centrat el seu esforç en analitzar les trajectòries vitals masculines amb perspectiva de gènere. Ha publicat diversos articles i capitols de llibre sobre esta mateixa temàtica, així com ha participat en tertúlies o entrevistes i reportatges als mitjans de comunicació sobre les noves masculinitats o altres temes també relacionats com l'amor líquid. Trimestralment escriu articles a la seua secció "Hombres en (de)construcción" al Blog d'Eixam, estudis socioantropològics: http://www.eixam.es/category/hombres-en-deconstruccion/

Actualment també és Coordinador General d'Homes Valencians per la Igualtat. http://homesvalenciansxigualtat.org/ associació que començà a funcionar a l'estiu de 2015 i que està prenent cos actualment.