L’IES JOAN COROMINES DE BENICARLÓ ESQUIA A PAL-ARINSAL, ANDORRA

Clic per a ampliar

[Veure fotos]

L'alumnat de l'IES Joan Coromines de Benicarló ha anat a esquiar a Pal-Arinsal a Andorra la setmana del 23 al 27 de gener de 2017, acompanyats pels professors Javier Mateu i Carme Alonso del departament d'Educació Física.

[Llegir més… ]

S'ha fet grup amb l'IES Alfred Ayza de Peníscola. L'experiència ha estat molt positiva perquè a més de fer una gran amistat amb l'altre grup s'ha gaudit de la pràctica d'esquí.

Hem tingut un temps variadet per a la pràctica de l'esquí. Dies de sol i dies de neu, molta neu, que no ha impedit fer l'activitat. La neu estava immillorable, espectacular.Tot l'alumnat ha gaudit de la unitat d'activitats a la natura en la pràctica de l'esquí alpí. Aquest any molts alumnes eren d'iniciació i van millorar moltíssim. La resta va gaudir molt per la quantitat i el bon estat de la neu.Aquesta setmana serveix, a més de fer una pràctica esportiva important a la natura, per millorar la convivència i germanor amb altres grups.

També es va gaudir de Caldea, els alumnes van gaudir de les aigües termals amb els companys, del ball improvisat a l'hotel, de la tarde de compres, del sopar al Burguer King i de la discoteca.

Una setmana, per a molts, inoblidable.