L’IES JOAN COROMINES A LES OLIMPÍADES DE QUÍMICA

Clic per a ampliarUn any més, l’IES Joan Coromines ha participat en la fase local de les Olimpíades de Química que es van celebrar el passat 11 de març de forma simultània a totes les universitats de la Comunicat Valenciana. Fins a l’UJI es van desplaçar Luís Carlos Pinto, de 2n de Batxillerat, i Marc Albiol, Pau Mundo i Blanca Ràmia, de 1r de Batxillerat. L’objectiu d’aquests últims era el d’anar fent boca per la pròxima convocatòria, ja que el temari demanat en l’olimpíada correspon al temari de 2n de batxillerat. Llegir més…

En aquests Olimpíades acadèmiques l’alumnat de Batxillerat participa en unes proves comunes per seleccionar aquells estudiants que representaran Castelló en altres competicions de caràcter autonòmic, estatal i internacional. Es pretén així aconseguir una bona projecció del nivell educatiu de l’alumnat i de la feina desenvolupada pels seus educadors i educadores. Al mateix temps aquests certàmens representen una oportunitat per a descobrir futurs talents.

La prova consistia en la resolució de tres problemes en una hora i mitja, i la posterior realització de 35 qüestions en uns altres 90 minuts. Es plantejaven temes com estequiometria, geometria molecular, cinètica, equilibris, àcid-base i orgànica, entre d'altres.Els desitgem a tots molta sort per poder continuar cultivant èxits!