L’IES JOAN COROMINES A LA CASTELLONADA 2016 (dl, 15 feb 2016)

[Veure fotos]

La Castellonada 2016 és una activitat dins de l'WMCP. Aquest any, s'afegeig Castelló a les ciutats de les passades edicions i l'IES Joan Coromines ha col·laborat en la seua organització i també hi participa amb 107 alumnes i 7 professors.

Llegir més

 

L'WMCP és un projecte col·laboratiu de georeferenciació i tecnologia mòbil, impulsat per l’Equip LaceNet i amb el suport dels centres que hi participen, així com la col·laboració de la UPC.

Els protagonistes del projecte són els i les alumnes dels centres de secundària, amb el suport del seu professorat.Moure’s per una gran ciutat no és fàcil. Amb aquesta activitat es tracta de saber localitzar qualsevol punt de la ciutat tot combinant els mitjans clàssics (targetes, mapes…) amb l’ús de les darreres tecnologies (internet mobile, geolocalització, codis QR, realitat augmentada …) aplicant el treball cooperatiu en grups de treball.

El projecte ofereix un bona motivació als estudiants, ja que els cal utilitzar les eines més innovadores per tal de fer una ruta pròpia de coneixement de la ciutat, sense sentir-se en cap moment desprotegits. L’ús d’apps permet que l’alumne es pugui comunicar amb facilitat amb els seus professors, mentre està realitzant la tasca que té encomanada