Les claus de la seguretat

ESCAPA DELS CIBERDELINQÜENTS

Un altre any més, us hem preparat uns jocs amb preguntes sobre la privacitat i la seguretat en Internet. Pensem que tota pedra fa marge i si anem conscienciant a tothom dels perills que existeixen i que la majoria desconeixem, estarem més segurs i navegarem amb més tranquil·litat per Internet.

Si cliques sobre la imatge, et portarà al joc principal, que en resoldre’l, et permetrà accedir a un possible premi. Però per a poder resoldre-ho, necessitaràs cinc paraules secretes, cadascuna de la quals obrirà un cadenat. Cada paraula secreta l’obtindràs en finalitzar cada joc, però no els publicarem tots alhora, ho farem a poc a poc, un cada setmana. Això sí, no ho difongues, perquè només els primers que ho aconseguisquen tindran accés al premi.

Com hauràs vist en el joc, apareixen 5 claus que corresponen a 5 paraules secretes que hauràs d’aconseguir resolent cadascun dels següents jocs realitzats pels vostres companys de 2n de BACH. Cada joc s’activarà una setmana. Així que, esteu atents i atentes a la nostra web!

Ací us deixem el primer joc. La resta romanen innactivos.

Clica damunt la imatge per a jugar

SEGON JOC: UNA DE PAC-MAN

Clica damunt la imatge per a jugar

TERCER JOC: ELS MARCIANETS

Clica damunt la imatge per a jugar

QUART JOC: EL TRESOR PIRATA

Clica damunt la imatge per a jugar

Com us vam prometre, en vacances, us hem obert el “Tresor pirata”. És un joc més misteriós, amb més aventures i amb el qual segur que aprendreu moltíssim sobre ciberseguretat. Sabem que treball de l’insti sempre hi ha, però com teniu més temps, tindreu més possibilitats per a completar-ho.

PRÒXIMAMENT

L’últim l’obrirem a mitjans de maig o poc més, abans de l’allau d’exàmens que caracteritzen el final de curs. Així tindreu temps a obrir els cinc forrellats de la seguretat. Informarem de la persona que ha estat més ràpida a obrir “Les cinc claus de la seguretat”. No oblides escriure’ns, enviant la paraula secreta que amaga el joc de les claus.

JA ESTÀ OBERT L’ÚLTIM JOC!

Sort per a tothom!

QUINT JOC: EL PENJAT DE LA SEGURETAT