Calendari d’Advent

Cibercalendari 24 dies, 24 consells

Com ja vam fer en cursos anteriors, hem preparat un calendari d’advent sobre consells de ciberseguretat, de convivència, de ciberconvivència, de prevenció davant perills d’Internet i molt més. Alguns consells es repeteixen, uns altres es milloren, però sempre és bo recordar-los..

Aquest curs, igual que l’anterior, el cibercalendari us ofereix la possibilitat d’aconseguir un premi en finalitzar. Així que ja saps, com a consell 25, t’animem que cada dia, a partir de demà, òbrigues una porteta i aprengues a millorar com a persona i formar-te per a estar preparat davant els perills d’Internet. Recorda, ho tens en AULES, en el curs de convivència “Caminant amb cor i cap”. Però per als quals no tinguen accés a AULES i vulguen seguir-ho, també poden prémer sobre la següent imatge i seguir el calendari des de la web d’H5P.

Sort!

Recorda que la música (proporcionada per un exalumne, Óscar García) pots activar-la o silenciar-la des de la part inferior esquerra. Veuràs la icona d’un altaveu i només has de prémer-lo.

Trini García