La nostra biblioteca a Castelló

L’IES Canónigo Manchón va participar en una taula redona com IES de referència

Dijous passat 20 d’octubre, part de l’equip de biblioteca al costat del seu director, Francisco Javier Ramírez, van anar a la Universitat Jaume I a Castelló on se celebrava una “Jornada de gestió i dinamització de Biblioteques” organitzada per la” Càtedra Interuniversitària de Transformació Educativa Carme Miquel“.

En la taula redona va estar Sandra Carbó, la nostra vicesecretària, coordinadora de la “Xarxa llibres” i membre de l’equip de biblioteca, acompanyada per Trini García, cap de departament d’informàtica, coordinadora TIC i part de l’equip de biblioteca per a gestionar la part tècnica de la presentació.

La veritat és que estem molt contents que compten amb nosaltres com a centre de referència per a ensenyar la nostra biblioteca i explicar tot el que fem en ella. També és important per a nosaltres ser un dels 12 primers centres en tota la comunitat que estem provant la gestió de la base de dades de la biblioteca en el núvol. Això significa que podrem consultar el nostre catàleg i disposició de llibres des de qualsevol lloc i qualsevol dispositiu.

Agraïm a la Càtedra Carmen Miquel i al Cefire de comptar amb nosaltres

Aquestes són paraules de Trinidad García, que a més, ens ha proporcionat algunes imatges del moment i un enllaç al vídeo de la ponència, que encara que és llarg, la intervenció del nostre centre es localitza al final, pràcticament en l’última hora.

Vídeo jornada de gestió i dinamització de biblioteques.