Programacions

CURS 2023-2024

ESO I BATXILLERAT

CICLES FORMATIUS

Programació general del departament de hoteleria

PROGRAMACIONS PER MÒDULS I CURSOS:

CICLE FORMATIU BÀSIC: CUINA I RESTAURACIÓ

1r CURS

Atenció al client

Tècniques elementals de preelaboració

Processos bàsics de producció culinària

Aprovisionament i conservació de matèries primeres i higiene en la manipulació

Ciències aplicades I

Comunicació i societat I

Anglés I

Formació i Orientació Laboral I

Formació en Centres de Treball (Unitat Formativa I)

2n CURS

Tècniques elementals de servei

Processos bàsics de preparació d’aliments i begudes

Preparació i muntatge de materials per a col·lectivitats i càtering

Ciències aplicades II

Comunicació i societat II

Anglés II

Formació i Orientació Laboral II

Formació en Centres de Treball (Unitat Formativa II)

CICLE FORMATIU MITJÀ: CUINA I GASTRONOMIA

1r CURS

GRUP A

Preelaboració i conservació d’aliments

Tècniques culinàries

Processos bàsics de pastisseria i rebosteria

Seguretat i higiene en la manipulació d’aliments

Formació i orientació laboral

Horari reservat per a la docència en anglés

GRUP B

Preelaboració i conservació d’aliments

Tècniques culinàries

Processos bàsics de pastisseria i rebosteria

Seguretat i higiene en la manipulació d’aliments

Formació i orientació laboral

Horari reservat per a la docència en anglés

2n CURS

GRUP A

Ofertes gastronòmiques

Productes culinaris

Postres en restauració

Empresa i iniciativa emprenedora

Horari reservat per a la docència en anglés

Formació en Centres de Treball

GRUP B

Ofertes gastronòmiques

Productes culinaris

Postres en restauració

Empresa i iniciativa emprenedora

Horari reservat per a la docència en anglés

Formació en Centres de Treball

CICLE FORMATIU MITJÀ: SERVEIS EN RESTAURACIÓ

1r CURS

Operacions bàsiques en bar-cafeteria

Operacions bàsiques en restaurant

El vi i el seu servei

Seguretat i higiene en la manipulació d’aliments

Anglés

Formació i orientació laboral

Horari reservat per a la docència en anglés

2n CURS

Serveis en bar-cafeteria

Serveis en restaurant i esdeveniments especials

Ofertes gastronòmiques

Tècniques de comunicació en restauració

Empresa i iniciativa emprenedora

Horari reservat per a la docència en anglés

Formació en Centres de Treball

CICLE FORMATIU SUPERIOR: DIRECCIÓ DE SERVEIS EN RESTAURACIÓ

1r CURS

Control de l’aprovisionament de matèries primeres

Processos de serveis en bar-cafeteria

Processos de serveis en restaurant

Gestió de la qualitat i de la seguretat i higiene alimentària

Anglés

Formació i orientació laboral

Horari reservat per a la docència en anglés

2n CURS

Sumilleria

Planificació i direcció de serveis i esdeveniments en restauració

Gastronomia i nutrició

Recursos humans i direcció d’equips en restauració

Gestió administrativa i comercial en restauració

Segona llengua estrangera

Empresa i iniciativa emprenedora

Projecte de Direcció de Serveis en Restauració

Horari reservat per a la docència en anglés

Formació en Centres de Treball

CICLE FORMATIU SUPERIOR: DIRECCIÓ DE CUINA (DUAL)

1r CURS

Control de l’aprovisionament de matèries primeres

Processos de preelaboració i conservació en cuina

Processos de elaboració culinària

Gestió de la qualitat i de la seguretat i higiene alimentàries

Anglés

Formació i orientació laboral

Horari reservat per a la docència en anglés

Programa de formació en DUAL Formació en Centres de Treball

2n CURS 

Elaboracions de pastisseria i rebosteria en cuina

Gestió de la producció en cuina

Gastronomia i nutrició

Recursos humans i direcció d’equips en restauració

Gestió administrativa i comercial en restauració

Empresa i iniciativa emprenedora

Projecte de Direcció de cuina

Horari reservat per a la docència en anglés

Formació en Centres de Treball

Programa de formació en DUAL Formació en Centres de Treball

CURS D’ESPECIALITZACIÓ: FORNERIA I BRIOIXERIA ARTESANALS

Masses mare de cultiu i prefermentos

Tecnologia del fred aplicada a la forneria artesanal

Pans artesanals de cereals tradicionals, especials i pseudocereals

Brioixeria artesanal i pastes fullades

Tast i maridatge de productes de panificació