CURS 2024/2025
PROFESSORAT DE CUINA
- Mª. José Baldoví
- Manuel Bolós
- Nacho Barona
- Santiago Calvo (Cap departament)
- Iván Carrasco
- Juan José Civera
- Juan Carlos Ferri
- Pascal Leydet
- Estela Madrid
- José Antonio Marqués
- Asier Mazorriaga
- M. Carmen Sánchez
- Carlos Sanjuan
PROFESSORAT DE SALA
- Alberto Font
- Carlos Fuertes
- Ascensión García
- Cristina Mainz
- Pilar Monago
- Julio Nieto
- Antonio Oliver
- Jorge Panach
PROFESSORAT DE TURISME
- Alicia Ferri
- Natalia García
- Belén Roda
PROFESSORAT DE FOL
- Belén Gutiérrez
- Gloria Estévez
ESCOLA D’HOTELERIA I TURISME
IES GUILLEM D’ALCALÀ
VIDEO RESUM CURS 2013/2014
PRÀCTIQUES CORRECTES DE MANIPULACIÓ I ELABORACIÓ D’ALIMENTS
Aquesta informació va dirigida a tot l’alumnat de 1r curs de cicles formatius del centre.
Segons los criteris d’autocontrol per a establiments de menjars preparats (Prestació de serveis) (rev.2) publicat per la conselleria de sanitat – direcció general de salut pública – subdirecció de seguretat alimentària, en el pla de formació de manipuladors, s’exigeix que tot alumne nou al centre ha de conéixer les pràctiques correctes de manipulació i elaboració d’aliments.
Aquest document pots descarregar-lo al següent enllaç:
Pràctiques correctes de manipulació i elaboració d’aliments.
Recorda que és de lectura obligada a inici de curs.
Com a escola d’hoteleria, un dels plans de formació d’obligat compliment per a tots els alumnes, és la realització al començament del curs de l’obtenció del carné de manipulador d’aliments per a aquells alumnes que no el tinguen.
És per açò que el centre gestionarà, a través d’una empresa externa per a els seus alumnes, un curs de manipulador de aliments en la especialitat de “menjars preparats” al mes d’octubre.
NOTA: REQUISIT IMPRESCINDIBLE, Tot alumne/a haurà de portar el DNI el dia que es realitze el curs, com també els diners que suposa realitzar-lo.
El tutor informarà del dia i el cost del curs. La data també serà publicada a la pàgina web del centre.
Coneix més sobre la nostra oferta educativa amb un clic sobre la imatge