CURS 2023-2024
ESO I BATXILLERAT
CICLES FORMATIUS
Programació general del departament de hoteleria
PROGRAMACIONS PER MÒDULS I CURSOS:
CICLE FORMATIU BÀSIC: CUINA I RESTAURACIÓ
1r CURS
Tècniques elementals de preelaboració
Processos bàsics de producció culinària
Aprovisionament i conservació de matèries primeres i higiene en la manipulació
Formació i Orientació Laboral I
Formació en Centres de Treball (Unitat Formativa I)
2n CURS
Tècniques elementals de servei
Processos bàsics de preparació d’aliments i begudes
Preparació i muntatge de materials per a col·lectivitats i càtering
Formació i Orientació Laboral II
Formació en Centres de Treball (Unitat Formativa II)
CICLE FORMATIU MITJÀ: CUINA I GASTRONOMIA
1r CURS
GRUP A
Preelaboració i conservació d’aliments
Processos bàsics de pastisseria i rebosteria
Seguretat i higiene en la manipulació d’aliments
Horari reservat per a la docència en anglés
GRUP B
Preelaboració i conservació d’aliments
Processos bàsics de pastisseria i rebosteria
Seguretat i higiene en la manipulació d’aliments
Horari reservat per a la docència en anglés
2n CURS
GRUP A
Empresa i iniciativa emprenedora
Horari reservat per a la docència en anglés
Formació en Centres de Treball
GRUP B
Empresa i iniciativa emprenedora
Horari reservat per a la docència en anglés
Formació en Centres de Treball
CICLE FORMATIU MITJÀ: SERVEIS EN RESTAURACIÓ
1r CURS
Operacions bàsiques en bar-cafeteria
Operacions bàsiques en restaurant
Seguretat i higiene en la manipulació d’aliments
Horari reservat per a la docència en anglés
2n CURS
Serveis en restaurant i esdeveniments especials
Tècniques de comunicació en restauració
Empresa i iniciativa emprenedora
Horari reservat per a la docència en anglés
Formació en Centres de Treball
CICLE FORMATIU SUPERIOR: DIRECCIÓ DE SERVEIS EN RESTAURACIÓ
1r CURS
Control de l’aprovisionament de matèries primeres
Processos de serveis en bar-cafeteria
Processos de serveis en restaurant
Gestió de la qualitat i de la seguretat i higiene alimentària
Horari reservat per a la docència en anglés
2n CURS
Planificació i direcció de serveis i esdeveniments en restauració
Recursos humans i direcció d’equips en restauració
Gestió administrativa i comercial en restauració
Empresa i iniciativa emprenedora
Projecte de Direcció de Serveis en Restauració
Horari reservat per a la docència en anglés
Formació en Centres de Treball
CICLE FORMATIU SUPERIOR: DIRECCIÓ DE CUINA (DUAL)
1r CURS
Control de l’aprovisionament de matèries primeres
Processos de preelaboració i conservació en cuina
Processos de elaboració culinària
Gestió de la qualitat i de la seguretat i higiene alimentàries
Horari reservat per a la docència en anglés
Programa de formació en DUAL Formació en Centres de Treball
2n CURS
Elaboracions de pastisseria i rebosteria en cuina
Gestió de la producció en cuina
Recursos humans i direcció d’equips en restauració
Gestió administrativa i comercial en restauració
Empresa i iniciativa emprenedora
Horari reservat per a la docència en anglés
Formació en Centres de Treball
Programa de formació en DUAL Formació en Centres de Treball
CURS D’ESPECIALITZACIÓ: FORNERIA I BRIOIXERIA ARTESANALS
Masses mare de cultiu i prefermentos
Tecnologia del fred aplicada a la forneria artesanal
Pans artesanals de cereals tradicionals, especials i pseudocereals