Programacions

CURS 2023-2024

ESO I BATXILLERAT

CICLES FORMATIUS

Programació general del departament de hoteleria

PROGRAMACIONS PER MÒDULS I CURSOS:

CICLE FORMATIU BÀSIC: CUINA I RESTAURACIÓ

1r CURS

Atenció al client

Tècniques elementals de preelaboració

Processos bàsics de producció culinària

Aprovisionament i conservació de matèries primeres i higiene en la manipulació

Ciències aplicades I

Comunicació i societat I

Anglés I

Formació i Orientació Laboral I

Formació en Centres de Treball (Unitat Formativa I)

2n CURS

Tècniques elementals de servei

Processos bàsics de preparació d’aliments i begudes

Preparació i muntatge de materials per a col·lectivitats i càtering

Ciències aplicades II

Comunicació i societat II

Anglés II

Formació i Orientació Laboral II

Formació en Centres de Treball (Unitat Formativa II)

CICLE FORMATIU MITJÀ: CUINA I GASTRONOMIA

1r CURS

GRUP A

Preelaboració i conservació d’aliments

Tècniques culinàries

Processos bàsics de pastisseria i rebosteria

Seguretat i higiene en la manipulació d’aliments

Formació i orientació laboral

Horari reservat per a la docència en anglés

GRUP B

Preelaboració i conservació d’aliments

Tècniques culinàries

Processos bàsics de pastisseria i rebosteria

Seguretat i higiene en la manipulació d’aliments

Formació i orientació laboral

Horari reservat per a la docència en anglés

2n CURS

GRUP A

Ofertes gastronòmiques

Productes culinaris

Postres en restauració

Empresa i iniciativa emprenedora

Horari reservat per a la docència en anglés

Formació en Centres de Treball

GRUP B

Ofertes gastronòmiques

Productes culinaris

Postres en restauració

Empresa i iniciativa emprenedora

Horari reservat per a la docència en anglés

Formació en Centres de Treball

CICLE FORMATIU MITJÀ: SERVEIS EN RESTAURACIÓ

1r CURS

Operacions bàsiques en bar-cafeteria

Operacions bàsiques en restaurant

El vi i el seu servei

Seguretat i higiene en la manipulació d’aliments

Anglés

Formació i orientació laboral

Horari reservat per a la docència en anglés

2n CURS

Serveis en bar-cafeteria

Serveis en restaurant i esdeveniments especials

Ofertes gastronòmiques

Tècniques de comunicació en restauració

Empresa i iniciativa emprenedora

Horari reservat per a la docència en anglés

Formació en Centres de Treball

CICLE FORMATIU SUPERIOR: DIRECCIÓ DE SERVEIS EN RESTAURACIÓ

1r CURS

Control de l’aprovisionament de matèries primeres

Processos de serveis en bar-cafeteria

Processos de serveis en restaurant

Gestió de la qualitat i de la seguretat i higiene alimentària

Anglés

Formació i orientació laboral

Horari reservat per a la docència en anglés

2n CURS

Sumilleria

Planificació i direcció de serveis i esdeveniments en restauració

Gastronomia i nutrició

Recursos humans i direcció d’equips en restauració

Gestió administrativa i comercial en restauració

Segona llengua estrangera

Empresa i iniciativa emprenedora

Projecte de Direcció de Serveis en Restauració

Horari reservat per a la docència en anglés

Formació en Centres de Treball

CICLE FORMATIU SUPERIOR: DIRECCIÓ DE CUINA (DUAL)

1r CURS

Control de l’aprovisionament de matèries primeres

Processos de preelaboració i conservació en cuina

Processos de elaboració culinària

Gestió de la qualitat i de la seguretat i higiene alimentàries

Anglés

Formació i orientació laboral

Horari reservat per a la docència en anglés

Programa de formació en DUAL Formació en Centres de Treball

2n CURS 

Elaboracions de pastisseria i rebosteria en cuina

Gestió de la producció en cuina

Gastronomia i nutrició

Recursos humans i direcció d’equips en restauració

Gestió administrativa i comercial en restauració

Empresa i iniciativa emprenedora

Projecte de Direcció de cuina

Horari reservat per a la docència en anglés

Formació en Centres de Treball

Programa de formació en DUAL Formació en Centres de Treball

CURS D’ESPECIALITZACIÓ: FORNERIA I BRIOIXERIA ARTESANALS

Masses mare de cultiu i prefermentos

Tecnologia del fred aplicada a la forneria artesanal

Pans artesanals de cereals tradicionals, especials i pseudocereals

Brioixeria artesanal i pastes fullades

Tast i maridatge de productes de panificació

Avís de privacitat: Ús de cookies pròpies per a anàlisis de visites

Este lloc web utilitza cookies pròpies amb l'únic propòsit d'analitzar el trànsit i millorar l'experiència de l'usuari. Les cookies són xicotets arxius de text que s'emmagatzemen en el teu dispositiu quan visites el nostre lloc. No compartim esta informació amb tercers ni la utilitzem per a fins publicitaris.

Veure política de cookies