2n classificat al concurs de joves promeses de l’alta cuina

Ahir, el nostre alumne Vicent Sanchis va quedar 2n classificat a la final de la X edició del “Premio promesas de la alta cocina” celebrada a la seu de “Le Cordon Bleu Madrid” situada en la Universidad Francisco de Vitoria de Madrid.

Per a la final, Vicent va elaborar un plat on havia de demostrar la seua tècnica, la seua destresa i la seua creativitat. El plat que va elaborar va ser un “râble de conill farcit, amb el guisat de les potes, gnocchi de patata i salsa d’estragó”

Des del centre, et felicitem pel teu treball, esforç, compromís i dedicació. Gràcies per representar-nos.

Enhorabona!!!

Avís de privacitat: Ús de cookies pròpies per a anàlisis de visites

Este lloc web utilitza cookies pròpies amb l'únic propòsit d'analitzar el trànsit i millorar l'experiència de l'usuari. Les cookies són xicotets arxius de text que s'emmagatzemen en el teu dispositiu quan visites el nostre lloc. No compartim esta informació amb tercers ni la utilitzem per a fins publicitaris.

Veure política de cookies