PLA DIRECTOR

CURSOSACTIVIDADFECHA
3r PrimàriaConscienciació d’ús dispositius electrònics28-11-2023
4t PrimariaContrasenyes segures i perfil jugue en línia28-11-2023
5é PrimariaAddiccions a la tecnologia28-11-2023
6é Primaria

Aquesta setmana la Policia Nacional ha entregat el carnet de ‘ciberexpert’ als alumnes de sisé curs d’Educació Primària del centre en el marc del programa que desenvolupa el cos policial per a formar als menors en l’ús de les xarxes socials i d’Internet.
Per a obtindre el carnet, els alumnes han hagut de superar un curs , desenvolupat per la Policia Nacional en col·laboració amb Telefónica i la fundació Cibervoluntaris i l’objectiu de la qual és conscienciar als menors sobre l’ús responsable d’Internet, informar dels riscos i previndre que els menors puguen acabar sent víctimes (o autors) de fets delictius.
Gràcies a Juan Bautista pel seu bon fer.