HALLOWEEN-

CONCURS DE DECORACIÓ DE CARABASSES! Tens una idea divertida, esborronadora o simplement genial per a transformar una carabassa en una obra mestra? Llavors aquest concurs és per a tu! Reuneix els teus pinzells, els teus colors i la teua creativitat, i prepara’t per a donar vida a la teua carabassa de la manera més sorprenent. Què pots guanyar? Premis sorpresa i el reconeixement de tota l’escola pel teu talent! A més, la diversió i l’emoció de crear una cosa única i especial. Participa…si t’atreveixes!

Arriba… HALLOWEEN i toca disfressar-se! Però…. per què celebrem Halloween? Per què són típiques les carabasses? Coneixerem moltes coses que no sabíeu de… la nit dels morts vivents.

Dolç o truc, truc o tracte, dolç o entremaliadura, truc o barata, o ardit o tracte (trick-or-treat en anglés) és una activitat d’Halloween en la qual els xiquets i les xiquetes recórreguen les cases del seu veïnat disfressats, demanant dolços amb la frase «dolça o truc?», «dolç o entremaliadura», «truc o tracte?». El truc és una amenaça de broma als amos de la casa en el cas que no es proporcionen llepolies. Gemma i Ángelo han sigut els encarregats enguany. Gràcies.

LA CAIXA ZAMPAMIEDOS: aquesta màgica caixa pot aconseguir devorar totes les teues pors i fer-te molt feliç. Anota totes les coses que et produeixen por en un paper, agafa la llanterna i entra dins. Cerca la caixa màgica i fica les teues pors dins d’ella. La “caixa zampamiedos” els farà desaparéixer.

La nostra selecció musical per a la megafonia crearà un ambient misteriós i terrorífic que farà gaudir a xics i grans. Consulta la nostra proposta al final d’aquesta pàgina.


MÚSICA AMBIENTAL