Complementàries

PARC INFANTIL DE TRÀNSIT

En el marc de la seguretat viària, l’educació viària constitueix una de les eines fonamentals per a la prevenció de riscos, accidents i lesions relacionats amb la circulació de vehicles, puix que amb ella es pretén afavorir el desenvolupament de la persona, de la col·lectivitat i del medi ambient, mitjançant l’adquisició de coneixements, procediments, actituds i valors que aconseguisquen una mobilitat més segura.


DIA MUNDIAL DE L’AIGUA

El col·legi Gabriel Miró, protagonista en el Dia Mundial de l’Aigua d’una campanya sobre l’ús adequat del vàter i les tovalloletes d’un sol ús.
Aplaudim la iniciativa de Hidraqua i agraïm la presència del Sr. Alcalde i la Sra. Regidora d’Educació en el nostre centre.

EDUCACIÓ CIVICO – TRIBUTÀRIA

L’Agència Tributària ve desenvolupant des de l’any 2003 el Programa d’Educació Civicotributària (PECT), com un programa educatiu l’objectiu del qual és explicar a la ciutadania més jove l’impacte que el sistema fiscal, al seu doble vessant d’ingressos i despeses públiques, té en la seua vida quotidiana i en les seues perspectives de futur.


En VITALPARCENTRE PARC D’AVENTURA prioritzem la diversió i l’entreteniment  gaudint de la naturalesa en una jornada que mai oblidaran. Situat en plena muntanya en un bosc autèntic mediterrani. 25 plataformes, 4 tiroliones i molta emoció garantida.

PLA DIRECTOR

Aquest Pla persegueix previndre qualsevol risc que afecte la seguretat i el benestar dels nostres menors i joves, a l’escola i el seu entorn.
La formació i informació preventiva que s’imparteix dins d’aquest Pla gira entorn de les següents temàtiques: Riscos d’Internet, assetjament escolar, violència de gènere, bandes juvenils, drogues i alcohol.


El nostre centre participa juntament amb el CEIP Puig Campana, el CEIP Vasco Núñez de Balboa i l’IES L’Almadrava en un jornada de convivència intercentres com a part de les actuacions del nostre Pla de Transició de Primària a l’Educació Secundària Obligatòria.


Viatge a València 6é Primària

Infantil 4 i 5 es maquillen