POLÍTICA DE PRIVACITAT

En compliment del que es preveu en:

  • Llei orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal i drets digitals (LOPD i GDD)
  • Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques (RGPD)
  • Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Servicis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE o LSSI)

els tractaments de dades personals que es porten a terme en este centre s’arrepleguen en corresponents registres d’activitat de tractament (RAT) de la Conselleria d’Educació, Universitats i Ocupació, tal com es pot consultar en el següent enllaç: https://ceice.gva.es/va/web/educacion/proteccio-de-dades-en-centres-educatius-publics-gva

El CIPFP del CE de Cheste farà ús de les dades de caràcter personal facilitats al centre exclusivament per a les finalitats administratives i educatives corresponents, no compartint cap mena d’informació amb tercers, a excepció de requeriments legals.

CONDICIONS D’ÚS DE LA WEB DEL CENTRE

La utilització del contingut i/o servicis del portal per part de l’usuari suposa l’acceptació expressa de les següents condicions:

El CIPFP del CE de Cheste es reserva el dret d’efectuar modificacions en el contingut d’este portal sense previ avís, així com de la seua configuració i presentació.

Este portal pot contindre enllaços a pàgines externes, no sent la Conselleria d’Educació, Formació i Ocupació, ni el centre, responsable del contingut d’estes pàgines externes ni de qualsevol altre aspecte relacionat amb estes.

Els textos, imatges, logotips i resta de continguts inclosos en este portal són propietat del CIPFP del CE de Cheste o procedents de bancs d’imatges gratuïtes, amb pertinença als seus respectius autors.

Les dades enviades a través dels formularis de la web, rebran el tractament establit per la legislació vigent.

En el cas de dades d’empresa i de contacte d’estes, seran tractats conformement a llei, i amb l’objectiu d’ajustar-se a les demandes d’informació de la plataforma empleaFP (https://www.empleafp.com). En eixe moment, les dades seran tractades d’acord amb la política de privacitat d’esta plataforma, que pot ser consultada en l’adreça https://www.empleafp.com/site/index.html#/legal/politica-privacitat.