Matrícula d'últimes vacants

books-5482559

Si t'interessa matricular-te d' anglés, alemany, francés, italià valencià i tens algun certificat que et permet accedir al nivell desitjat, consulta els certificats vàlids i a quin nivell et podries matricular al següent enllaç:

Si tens coneixements previs però cap certificat d'accés, pots fer una prova de nivell. Tingues en compte que la sol·licitud de plaça s'ha de fer posteriorment a la prova de nivell, ja que abans de fer-la no sabeu en quin curs se vos ubicarà.

El 5 d'octubre a partir de les 9:00h, estarà actiu un enllaç d'inscripció per a sol·licitar plaça en el període d'últimes vacants que queden lliures. La inscripció es farà mitjançant un formulari que haureu d'omplir per a optar a una vacant.

L'adjudicació de les vacants s'efectuarà per ordre d'inscripció. Ens posarem en contacte amb vosaltres per oferir-vos una plaça si és possible, i remetre-vos les taxes de matrícula. Heu de prestar atenció al vostre correu electrònic aquests dies, ja que ens posarem en contacte amb vosaltres per aquesta via.

Una vegada contactem amb vosaltres i rebeu el model de taxa, serà obligatori enviar la taxa pagada juntament amb la documentació necessària mitjançant el formulari web l'enllaç del qual vos enviarem al correu, o presencialment en un termini de 24 hores.

Molt important alumnat NOU en les Escoles Oficials d'Idiomes: No oblideu pagar també  taxa de apertura d'expedient25,50€

Si no ens arriba tota la documentació requerida en un termini de 24 hores, suposarà la pèrdua de la vacant.

Proves de nivell

Si no tens els requisits però tens coneixements previs de l'idioma, pots fer una PROVA DE NIVELL.

Grups i horaris

Abans d'emplenar el formulari, consulta els grups i horaris a la seu de Xàtiva i a la secció d'Ayora.