Viatge a Regne Unit

L’alumnat de l’EOI la Vall d’Albaida – Empar Granell i l’EOI Xàtiva.

Viatge de l’EOI la Vall d’Albaida – Empar Granell a Regne Unit ??

El cap de setmana passat, una representació de l’alumnat de la nostra escola i de l’EOI de Xàtiva va viatjar al Regne Unit. En concret, van visitar les localitats de Scarborough, Whitby i York.

L’alumnat i professorat acompanyant va poder gaudir de visites guiades en anglés per aquestes localitats de la costa britànica on van poder aprendre d’història i cultura. A més de practicar l’idioma, van quedar sorpresos pels bonics paisatges i la seua gent.

El viatge va ser tot un èxit i ja estem pensant quin serà el pròxim destí de cara al curs que ve. Vos agradaria viure l’idioma en una situació real i conéixer un poc més altre país? Us animeu a venir amb nosaltres?

L’alumnat de visita a York.
La localitat costera de Scarborough.
L’acomiadament abans de tornar a casa.