Mobilitat Munic

Loles i Maria visiten un centre multicultural i respectuós amb altres cultures

Estada Erasmus+ a Munic (Alemanya) ?? 

 
El nostre primer projecte Erasmus+ continua caminant amb molt bona marxa! En esta ocasió han sigut les nostres companyes Loles i Maria les participants en una mobilitat d’allò més interessant a Munic (Alemanya) del 17 a 23 de març. 

Ens conten que van visitar un centre de Batxillerat dual i Formació Professional on van poder observar la forma de treballar a les classes d’idiomes (alemany, anglés i espanyol per a estrangers) i també van conéixer de primera mà el sistema educatiu alemany.  

Han conclòs la seua visita al país germànic de forma molt satisfactòria perquè han creat lligams amb professorat de llengües estrangeres del centre, han carregat la motxilla de nous aprenentatges i noves metodologies i han descobert nous espais d’ensenyament.  

Esperem seguir cooperant amb aquest centre en un futur pròxim per poder realitzar mobilitats del nostre alumnat i continuar així amb el nostre objectiu de ser una escola europea i referent en la comarca. 

L’alumnat de les classes d’espanyol ens rep amb entusiasme.
Maria i Loles participen activament a les classes.
Instal·lacions molt modernes i espais per treballar de forma autònoma..