Test de classificació (Abans proves de nivell)

Què és un test de classificació?

Es una prova dirigida NOMÉS a aquelles persones amb coneixements previs sense certificats reconeguts que no volen començar pel primer curs. Serveix per determinar el nivell adequat on matricular-se.

El test de classificació (abans prova de nivell) no té cap relació amb les proves de certificació i no és garantia d’una vacant en la matrícula. Consulta les equivalències de titulacions i les condicions d’accés ací per saber si necessites fer un test de classificació abans de sol·licitar una plaça en l’admissió.

En què consisteix el test?

L’alumnat realitzarà una producció escrita i una entrevista oral d’uns 10-15 minuts de duració en què es tractaran temes continguts en el currículum de cada departament, de menor a major dificultat. El professorat establirà el nivell de cada candidat d’acord amb els criteris establerts pel MECR.

Quan es realitza el test?

El test de classificació es pot realitzar en juny o en setembre i és vàlid per als dos períodes d’admissió. Les dates de realització del test de juny són les següents (l’horari apareix al formulari d’inscripció i es pot triar entre vàries opcions):

  • 25 de juny (vesprada): anglés, francés, alemany, valencià
  • 27 de juny (matí): anglés, francés
  • 2 de juliol (matí): valencià
  • Test per a l’admissió setembre: data per determinar

Inscripció i preu de la prova

Per poder inscriure’t a la prova has de pagar online o en el banc la taxa de 11,01€ i adjuntar el justificant de pagament al formulari d’inscripció que trobaràs a continuació. Les dates de les proves per a la matrícula de juny les trobaràs dins del formulari. També realitzem una altra prova al mes de setembre per al segon període d’admissió.

Per poder fer el pagament hauràs d’entrar al següent enllaç, triar l’EOI La Vall d’Albaida i marcar “Test de classificació”. Ompli el formulari i prem ACCEPTAR (dalt a l’esquerra).

Resultats Test Classificació

Ací publicarem els resultats dels test de classificació. Una vegada tingues clar el nivell que tens, ja pots sol·licitar vacant en l’admissió per a cursos superiors a 1A2.