3r. SETMANA DEL 18 AL 20 DE GENER

Anglès: ClassBook, pàgina 30. ActivityBook, pàgines 28 (1) i 29. 

Castellà: Continuem amb el diari personal. Adjuntem la fitxa ‘Diario de Greg’ i la fitxa ‘Beneficios de escribir un diario personal’.

E.O-DIARIO-DE-GREG

C.E-Beneficios-de-escribir-un-diario-personal

Matemàtiques: S’han treballat les multiplicacions de dues xifres a la llibreta i les multiplicació per 10, per 100 i per 1000. 

Adjuntem:

  • La fitxa de les multiplicacions i una foto del quadern.
  • Foto del quadern amb l’explicació de les multiplicacions per 10, per 100 i per 1000.
  • Fitxa de deures per repassar estes operacions.
Fitxa.Multiplicacions-per-dues-xifres

Deures.Practica-multiplicar-per-10-100-i-1000

Plàstica: Continuem amb el projecte per aprendre sobre el cubisme. Acabem l’esbós del dibuix i comencem el dibuix definitiu.  

Valencià: Continuem treballant els mites i les llegendes. Adjuntem la fitxa de les preguntes sobre la pel·lícula de Tombatossals, la fitxa sobre la llegenda del monstre del llac Ness i una foto del resum al quadern.

Tombatossals

El-monstre-del-llac-ness

Naturals: A continuació teniu la unitat de socials menys la part de la geosfera que la veurem el dilluns. La informació de la geosfera la teniu al llibre en la pàgina 44.

3r. Setmana del 10 al 14 de gener

Anglès: ClassBook, pàgines 28,29. ActivityBook, pàgines 25,26,27. Adjuntem fotos del quadern perquè observeu la pràctica a llibreta.

Castellà: Expliquem el diari personal. Adjuntem la fitxa explicativa de les parts i una foto del exemple que entre tots han pensat per ficar al seu quadern.

Partes-de-diario-personal

Matemàtiques: S’ha treballat i practicat la tabla pitagòrica per estudiar totes les tables de multiplicar i hem començat a introduir les multiplicacions de dues xifres. Adjuntem les fitxes y una foto del quadern.

Tabla-pitagorica-2

Completa-la-tabla-pitagorica

Plàstica: Comencem el nou projecte per aprendre sobre el cubisme. En la primera sessió iniciem un esbós del dibuix. Adjuntem la fitxa.

Cubism-

Valencià: Expliquem els mites i llegendes amb exemples i les diferencies. Adjuntem la fitxa explicativa general, la fitxa de la llegenda de Sant Jordi i us adjuntem l’enllaç de la pel·lícula de Tombatossals.

La-llegenda-de-sant-jordi-2

Mites-i-llegendes-explicacio-2

PDF Embedder requires a url attribute