LLENGÜES-MATEMÀTIQUES-CIÈNCIES 21-24 D’ABRIL

Hola famílies. A continuació us propose les activitats per a aquesta setmana. Cal recordar que aquestes activitats són unes propostes. Sempre podeu buscar alternatives si no s’adapten a les vostres circumstàncies. Els PDF els podeu imprimir o no. En cas de no imprimir-los, l’alumnat hauria de fer les activitats a la seua llibreta de llengua. Per últim, cal destacar que durant el TERCER TRIMESTRE ens dedicarem a repassar continguts treballats en classe. Per això, les activitats que farem i que podeu realitzar són, com hem dit: LECTURES, ESCRIPTURA I SUMES I RESTES.

A continuació, us propose les activitats setmanals. Repartiu les tasques al llarg de la setmana i no les feu totes en 1-2 dies!

LLENGÜES

Activitats de lectura 1. Clica ací per descarregar el PDF.

Activitats de lectura 2. Clica ací per descarregar el PDF.

MATEMÀTIQUES

  1. Repassar activitats mitjançant el llibre digital de Vicens Vives Edubook. Per a aquelles famílies que no tenen el codi, recordem que han de ficar:

USUARI: palmerar1

Clau: palmerar1

2. Problemes de sumes i restes sense portar.

3. Dibuixar o imprimir un rellotge analògic i escriure les hores següents: 9:00, 12:30, 5:00, 7:30.

4. Escriure 10 números de l’ 1 al 100 i dibuixar les DESENES i UNITATS que tinguen (Les desenes les dibuixem amb una barra roja de 10 caselles. Les unitats amb una casella blava).

CIÈNCIES 

Visualitzar els vídeos dels paisatges de muntanya i de costa i dibuixar en dos fulls diferents un paisatge de cada tipus.

Clica ací per a veure el vídeo 1.

Clica ací per a veure  el vídeo 2.