T. 3. Posar un arxiu PDF per enllaç

Per a afegir en una entrada un arxiu PDFs (però la explicació val per a qualsevol arxiu) cal que puges l’arxiu a la Mediateca. Una vegada pujat, en la part dreta de la pantalla apareixerà la URL de l’arxiu (el lloc on està guardat). Has de seleccionar-lo i copiar-ho. Observa l’exemple:

 

Després tanca la pantalla (clica en la X de la part superior esquerra), ves a la entrada que vols crear i escriu el nom sobre el que vols que l’usuari/a clique per a descarregar-se l’arxiu, per exemple “Descarrega PDF”. A continuació selecciona les paraules i clica en la icona  . Apareixerà un rectangle sobre el que pegaràs la URL de l’arxiu, mira l’exemple:

Finalment hauràs de clicar sobre la cona de configuració () i marca la opció “Obre l’enllaç en una pestanya nova”… I ja està!