Música_6é de Primària_Del 02/06 al 14/06

Hola a tots i a totes,

Aquesta setmana anem a repassar diferents èpoques de la música a través de diferents peces. Una per a interpretar amb la flauta i una altra per fer un ritme amb un got, segur que vos agrada molt.

Activitat 1_Quin ritme sona?

Per a realitzar aquesta activitat, has de preparar un full com es mostra a l’exemple:

EXEMPLE

En el següent vídeo practicaràs 4 ritmes. Després de practicar, hauràs d’escoltar i anotar el ritme que sona cada vegada. El vídeo el podeu veure les vegades que necessiteu i també parar quan siga necessari. Al final d’aquesta activitat haureu d’enviar a la mestra els resultats al correu revert_anamir@gva.es.

Si no pots veure el vídeo, fes clic ací.

Activitat 2_Hallelujah

Aquestes setmanes aprendreu a tocar aquesta cançó de Leonard Cohen amb la flauta. A la següent pàgina web trobareu la partitura, un vídeo a velocitat lenta i l’altre a temps, amb el nom de les notes, i també al final de la pàgina trobareu les posicions de les notes amb la flauta. Espere que gaudiu tocant amb la flauta.

WEB

Activitat 3_Acompanya la “Marxa” de “El Trencanous”

Ací vos deixe un vídeo per aprendre a acompanyar aquesta famosa Marxa amb un got. Podeu veure els ritmes que fareu i també com es fa amb el got. Endavant!

Si no pots veure el vídeo, fes clic ací.

_____________________________________

De les activitats cal enviar els resultats de l’activitat 1 (una imatge) i 2 (vídeo de deu segons tocant). Encara que de manera opcional, també em podeu enviar un vídeo amb l’activitat 3

Espere que estigueu molt bé. Vos envie una forta abraçada a tots i a totes, vos trobe a faltar. 

Gaudiu de la música!

Ana Pilar Revert

Mestra d’Educació Musical

revert_anamir@gva.es