Música_5é de Primària_Del 22/04 al 03/05

Hola a tots i a totes,

Esta setmana continuarem amb la música Pop. Vos propose escoltar cançons i respondre a 3 senzilles preguntes de manera escrita, a continuació trobareu l’explicació i les preguntes. A més també un joc per practicar les notes de l’escala.

Activitat 1_Escoltar música Pop

A continuació vos propose una llista de reproducció de la música Pop. Vos recomane que escolteu les cançons a poc a poc i amb atenció, en diferents dies, com millor vos vaja. Recordeu que estes activitats les podeu fer fins al 3 de maig. Fixeu-vos en l’estructura de les cançons, totes tenen una tornada (estribillo) que es va repetint. 

Madonna

Si no veus el vídeo, fes clic ací

Michael Jackson

Si no veus el vídeo, fes clic ací

Adele

L’explosió britànica (aka Adele) va saltar a la fama internacional amb aquesta cançó, llançada quan només tenia 21 anys (encara que la seua veu desprén l’experiència d’una dona dècades major). Tons vocals gairebé impossibles d’aconseguir i una història d’amor tacada li van valdre a Adele dos Grammy mentre que fans de tot el món cridaven i cantaven aquest himne de les ruptures amoroses.

Si no veus el vídeo, fes clic ací

Mark Ronson y Bruno Mars

Bruno Mars va posar la veu a aquest tema produït per Mark Ronson per a la quarta col·laboració entre tots dos. Va arrasar en els Grammys de 2015, guanyant fins i tot el premi a Cançó de l’Any, i el seu videoclip s’ha convertit en el tercer vídeo més vist en YouTube. També es va utilitzar com a single en tots els anuncis de l’any passat, probablement.

Si no veus el vídeo, fes clic ací

Activitat 2_Joc

Practica les notes de l’escala JOC

Activitat 3_Quin grup o cantant t’ha agradat més? Investiga

En esta activitat vos propose escollir un cantant o grup de la música Pop, pot ser un dels de l’activitat 1 o qualsevol altre, l’únic requisit és que siga un grup o cantant Pop. 

El treball ha de ser escrit, per tal d’enviar-me una imatge quan ho hàgeu acabat. Feu-ho de la manera que més vos agrade. Podeu contestar les preguntes a un full, podeu fer-ho amb una cartolina, etc. Vos recorde el meu correu: revert_anamir@gva.es

Haureu de respondre a les següents preguntes:

  1. Perquè t’agrada este grup o cantant Pop?
  2. Explica una curiositat.
  3. Quina cançó d’este grup o cantant t’agradaria compartir i mostrar als companys i companyes?

_______________________

La meua recomanació és fer les activitats entre hui i el 3 de maig, a poc a poc, quan tinguem ganes, temps i estem motivats. I si ho fem en família, ens divertirem més encara. 

Ja sabeu que si teniu qualsevol dubte podeu contactar amb mi, a través de la plataforma ITACA o al correu electrònic (revert_anamir@gva.es) i vos respondré en 48 h com a màxim. 

Espere que esteu molt bé, vos trobem a faltar!

A gaudir de la música!

Ana.