Música _Segon de Primària

Hola a totes i a tots,

He preparat unes activitats per a estos dies que estarem a casa. Algunes de les activitats es poden realitzar en família, com per exemple una dansa o una cançó, podem cantar i ballar tots.

1. Cançó “Toca-li el peu” dels Bíters d’àPunt.

Ací vos deixe una cançó molt divertida per moure el cos. Cal aprendre bé la lletra de la cançó, quan cantem s’ha d’entendre el que estem dient i intentar afinar. Vinga que vos divertireu molt!

2. Joc en línia

Ací vos deixe un joc on podreu practicar les notes sol, mi i la.

Joc

3. Dansa del Set Bots

Esta dansa és acumulativa, és a dir, haurem de memoritzar quina part de cos hem de moure i en l’ordre determinat. Vos recomane seguir els següents passos:

En primer lloc, mirar el vídeo i identificar les parts de la dansa: quan rodem en cercle gran i quan fem alguna cosa amb una part del cos.

En segon lloc treballar el pas de la dansa (ritme). Al principi quan roden podem fer pas saltat individualment en cercle gran. I quan toque per exemple alçar una cama ens quedem quiets en el lloc.

En tercer i últim lloc, caldria començar a afegir els moviments amb les parts de cos, primer una cama, després l’altra, de genoll amb una cama, de genoll amb les dues, etc.

Espere que vos divertiu amb estes activitats igual que ho fem a l’aula.

Salutacions,

Ana