Eines on line per al professorat d’humanitats i ciències socials

L’assessoria de Geografia i Història del CEFIRE Humanístic i Social us proposa la participació en una trobada Webex. En aquesta reunió a distancia volem donar-vos a conèixer les nostres propostes formatives vinculades a la nostra línia de treball “Eines on line per al professorat”. Al llarg de la videoconferència podreu conèixer un recull d’eines que trobem al web i que ens faciliten molt la tasca educativa a distància. Són eines interessants, tant per a la creació de materials per part del professorat, com per a promoure que l’alumnat siga capaç d’elaborar recursos per al seu propi aprenentatge.

Dates de realització: 27 d’abril i 14 de maig (17:30)

Per poder participar a la trobada, heu d’enviar-me un correu electrònic a la següent direcció: siguenza_jostar@gva.es

Indicant nom, cognoms, centre de destí i el vostre correu gva. Posteriorment rebreu les instruccions per a accedir a la videoconferència.