Dia Internacional de la Dona: 8 de març de 2024

El pròxim 8 de març celebrem el Dia Internacional de la Dona i, des de la biblioteca del CEFIRE CTEM ens unim a aquesta celebració per a emfatitzar la importància de la dona científica en aquest dia.

Per això, hem recollit informació sobre diferents projectes i iniciatives duts a terme per a visibilitzar i impulsar el treball de les dones en la ciència i fomentar la vocació científica entre les xiquetes i les joves. També hem seleccionat uns materials i recursos en línia perquè pugues treballar i celebrar aquest dia amb el vostre alumnat.

En l’arxiu adjunt pots consultar una bibliografia actualitzada amb tots els llibres disponibles en préstec que tenim a la biblioteca del CEFIRE CTEM en la nostra secció “Dones i Ciència”. Pots consultar la seua disponibilitat a través del catàleg de les BEGV: Lluerna.

Descarrega’t el document complet amb informació d’interés, materials i recursos en PDF ací


Descarrega’t la bibliografia “Dones i Ciència” en PDF ací

Dia-Internacional-Dona-2024

Bibliografia-Dones-i-Ciencia-Biblioteca-CEFIRE-CTEM