Dia Internacional de la Mare Terra: 22 d’abril de 2023

El pròxim 22 d’abril celebrem el Dia Internacional de la Mare Terra i, a la biblioteca del CEFIRE CTEM, un any més, volem donar-li a aquest dia la importància que mereix.

El Dia Internacional de la Mare Terra es celebra amb l’objectiu de conscienciar la humanitat sobre els problemes generats per la superpoblació, la contaminació, la conservació de la biodiversitat i altres preocupacions ambientals.

A la biblioteca del CEFIRE CTEM, hem arreplegat uns materials i recursos online dedicats al Dia Internacional de la Terra perquè pugau treballar, aprendre i celebrar aquest Dia amb el vostre alumnat. També hem elaborat una selecció de la bibliografia disponible per a préstec en la nostra biblioteca.

Pots descarregar-te el document complet en PDF ací

Dia-Internacional-de-la-Mare-Terra-22-abril-2023