Dia Internacional dels Boscos: 21 de març de 2023

Des de l’any 2012, el 21 de març no marca únicament l’arribada de la primavera en l’hemisferi nord i de la tardor en l’hemisferi sud. Perquè també es celebra a tot el món el Dia Internacional dels Boscos, un esdeveniment ideat per l’ONU (Organització de les Nacions Unides) per a posar en relleu la importància de les àrees forestals del planeta. Per això, des de la biblioteca del CEFIRE CTEM també volem retre homenatge a aquest dia tan especial.

La celebració del Dia Internacional dels Boscos és una oportunitat immillorable per a conéixer més sobre els boscos i com la seua conservació influeix positivament en la vida de tots els habitants de la Terra. Sabies que els boscos cobreixen un terç de la superfície terrestre del planeta? Aquestos ecosistemes funcionen com a hàbitats per a milions d’éssers vius i alberguen al 80% de les espècies de plantes i animals terrestres del planeta. 1.600 milions de persones depenen dels boscos per a sobreviure.

A la biblioteca del CEFIRE CTEM, hem arreplegat uns materials i recursos online dedicats al Dia Internacional dels Boscos perquè pugueu treballar i celebrar aquest gran dia. També hem elaborat una selecció de la bibliografia sobre el tema disponible per a préstec a la nostra biblioteca.

Pots descarregar-te el document complet en PDF ací

21-marc-2023-_-Dia-Internacional-Boscos