Dia Mundial del Reciclatge: 17 de maig de 2022

El pròxim 17 de maig es celebrarà el Dia Mundial del Reciclatge amb l’objectiu de conscienciar a la societat sobre la importància que té tractar els rebutjos com corresponen, per a no contribuir al canvi climàtic, i així protegir el medi ambient. A la biblioteca del CEFIRE CTEM volem homenatjar la importància d’aquest dia, en el que no hem de deixar de reciclar.

Per això, hem arreplegat uns materials i recursos online dedicats al Dia Mundial del Reciclatge. També hem elaborat una bibliografia sobre el tema amb materials disponibles en préstec a la nostra biblioteca.

Recorda, les possibilitats de reciclatge són moltes i necessàries per al medi ambient. Aquesta jornada ens recorda que l’excés de residus és un perill per a la nostra salut. Reciclar es convertix en un xicotet gest diari que cuida la salut del nostre planeta. Així que ja saps, posa’t en marxa i RECICLA!!

Pots descarregar-te el document complet en PDF ací

Dia-Mundial-del-Reciclatge-17-maig-2022